Boende och stugor

Stora Huset

Sommaruthyrning

Under sommarhalvåret hyr vi ut huvudbyggnaden på gården, ett vackert gammalt stenhus från slutet av 1700-talet. Huset är i ett enkelt och rustikt skick med låga tak, djupa fönsternischer och tidsenlig möblering. Tre våningar på vardera 100m2 rymmer 6 sovrum med 14 sängplatser, tre badrum, två stora allrum, en matsal och ett stort lantkök.

Trädgården är stor och det är nära till badplats. Tillgång till båt finns om man är fiskeintresserad.

Vill man åka på utflykter ligger Rejmyre Glasbruk och Värdshus 15 km bort, Kolmårdens Djurpark ca 50 km, Eskilstuna Zoo 50 km och St Annas skärgård ca 50 km. Men allra bäst är att stanna kvar på ön och bekanta sig med omgivningarna, sjön och djuren.
OBS! Om man planerar att åka iväg från ön flera gånger under en vecka behöver man räkna med att kunna ta sig över sundet (300 m) med roddbåt och ha bil/bilar stående på parkeringen på fastlandet. Vi kan endast erbjuda en färjeöverfart/vecka förutom ankomst och avfärd.

Hit kan man komma flera generationer och fira en avskild sommarsemester tillsammans, eller kanske fiska kräftor och ha en ordentlig kräftskiva med ett gäng vänner eller arbetskamrater.

September hyr vi ut långhelger torsdag kväll-söndag.

Huset hyrs även ut för familjer eller mindre sällskap över nyårshelgen och midsommarhelgen.

Endast självhushåll.


Pris:

1/6-31/8 12.000:- / vecka

Sep långhelger 6.000:-

Jul, nyår och midsommar 7.500:-

För mindre konferenser eller för kortare boende under resten av året var vänlig ta direktkontakt via telefon eller mail.

Lilla Barrholmen

Vill man ha mera avskildhet och ett enklare boende finns också en liten stuga på en egen holme i sjön Tisnaren, inte långt från huvudön. Här finns två våningssängar med fyra bäddar, gasspis, levande ljus, utedass, bad och tvätt i sjön från egna badklippor. Passar bra om man vill vara ifred eller om man vill ha ett mer primitivt äventyr med barnen.

Pris:

Lilla Barrholmen 3.000:- / vecka.

Helg 1.500:-

Dygnshyra 800:-

Båthyra 200:- 1a dygnet, därefter 100:-/dygn

Kontakt för Barrholmen: niklas.palmcrantz@gmail.com
Mobil: 070-622 20 54